T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KAĞITHANE - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Telefon
02122212397
Belgegeçer
02122212397
WEB
https://kagithanemaeio.meb.k12.tr
Adres
MEHMET AKİF ERSOY MAH. ETİBANK CAD. HOŞSOHBET SOK.MEHMET AKIF ERSOY İLKOKULU BLOK NO 1 KAĞITHANE / İSTANBUL
Vizyon
İnsanlık kültürünü, insanın ve doğanın yararına bilimsel bir etik içerisinde geliştiren, kendi mutluluğu yanında her zerrenin varlığını ve mutluluğunu önemseyen öğrenciler yetiştirerek lider okul olmaktır.
Misyon
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu olarak; belirlediğimiz hedefler ve ilkeler doğrultusunda her yönden gelişmiş, kendisi, ailesi, çevresi, ülkesi, dünyası ve en geniş kapsamda insanlık için faydalı bireyler yetiştirmek öncelikli görevimizdir. Bu doğrultuda; Araştırmaktan, öğrenmekten ve üretmekten zevk alan, çok yönlü düşünebilen, Yeniliklere açık, gelişmeleri yakından takip eden ve teknolojiyi aktif olarak kullanabilen, Özgür düşünceli, evrensel boyutta düşünce, bilim ve teknoloji üreterek insanlığın hizmetine sunabilen, Ana dilini doğru ve etkin kullanabilen; ana diline sahip çıkan, Eleştirel düşünebilen, problemlerle karşılaştığında kaçmak veya sorumluluğu başkalarına bırakmak yerine çözüm üretebilen, Bilgiyi sadece aklında tutmayan, onu hayatına aktararak gerektiği durumlarda kullanmasını bilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız
Başarılar
Öğretmen :31
Öğrenci :628
Derslik :20
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2659
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
09:00-14:20
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
54ÖR numaralı Örnektepe-Taksim otobüsü ve Şişli-Alibeyköy-Yeşilpınar minibüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir. Ayrıca Okmeydanı Şark Kahvesi mevkiinden geçen tüm otobüslerden Cemal Kamacı Spor Tesislerinde inilip okulumuza ulaşılabilir. Okmeydanı metrobüs durağından 10-15 dakika yürümeyle okulumuza ulaşılabilmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzda öğrencilerin kullanımı için Okul Servisi sunulmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kağıthane ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Etibank Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Etibank Caddesi, Kağıthane ile Beyoğlu ilçelerini birbirinden ayıran bir cadde olduğu için okulumuz Kağıthane (Mehmet Akif Ersoy Mahallesi) ve Beyoğlu (Örnektepe Mahallesi) bölgelerinden öğrenci almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
3,2 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI , İLKOKUL FİZKSEL ETKİNLİK OYUNLARI,
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır